Metavinska kiselina
Posetite stranice: Apoteka; Voćarstvo; Vinogradarstvo; Povrtarstvo; Ratarstvo
Metavinska kiselina je anhidrid vinske kiseline koja se koristi za regulisanje kiselosti i stabiliziranje vina.
Dodaje se vinu (u količini od 10 g/hl) da bi sprečilo stvaranje i taloženje kristala soli vinske kiseline.
Uspešnost postupka zavisi od temperature vina koje se čuva. Ako temperatura ne prelazi 16°C, neće doći do taloženja godinu dana.
Ako se tretirana vina čuvaju u bocama na temperaturi višoj od 25°C, učinka uopšte neće biti jer će od metavinske kiseline
ponovo nastati vinska kiselina.
Sve za vino i rakiju sto vam je potrebno mozete pogledati OVDE
metavinska kiselina
Grupa proizvoda
Opis
Jedinica mere
kg
Šifra
3878
Cena sa PDV-om
1.752,00 rsd
Popust
Popust za registrovane korisnike
Ostvarite popust online kupovinom preko našeg sajta.
Za ukupan iznos računa:
- do 5000 rsd nema popust
- od 5000 - 30000 rsd popust je 2,5 %
- preko 30000 popust je 5 %
Za porudžbine preko telefona važe isti uslovi kao za online korisnike.
Detaljne uslove kupovine možete naći ovde.