Poljoprivredna apoteka online po vašoj meri

Pravo na odustajanje

Pravo na odustajanje

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, obaveštavamo Vas da imate pravo da bez navođenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena. Odustankom od ugovora oslobađate se svih obaveza osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora. Vaša izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada ste nam je poslali.

U slučaju odustanka od ugovora, procedura je sledeća:

1. Na našu e-mail adresu online@agrotopvsg.rs možete dostaviti Vašu izjavu o odustanku, ili popuniti i poslati Obrazac za odustanak od ugovora, koji ćete dobiti u paketu sa robom i računom.

2. Nakon što primimo Vaš e-mail, prosledićemo Vam Dokumenta za povraćaj robe na Vaš e-mail, što predstavlja potvrdu o prijemu Vaše izjave o odustanku od ugovora.

3. Dostavljena dokumenta je potrebno da odštampate, iste popunite, obavezno potpišete (potpišete i pečatirate za pravna lica) i zajedno sa robom i računom, pošaljete na adresu PTR AGRO TOP VSG Bul. Kralja Aleksandra I br 92 34310 Topola.

4. Paket koji sadrži robu za povraćaj je potrebno čvrsto upakovati i oblepiti samolepljivom trakom.

5. Proizvodi koji se vraćaju usled odustanka od ugovora moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i zapakovani u originalnu ambalažu.

Kao kupac ne snosite troškove koji nastaju odustankom od ugovora, osim troškova poštarine koji proisteknu slanjem robe na našu adresu. Sa naše strane se obavezujemo da ćemo, po prijemu robe koja se vraća po osnovu odustanka od ugovora, izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćenu robu u roku od 14 dana.

Da bi Vam izvršili povraćaj sredstava neopohodno je da roba za koju se vrši povraćaj novca, kao i popunjena i potpisana Dokumenta za povraćaj robe, budu dostavljena na adresu PTR AGRO TOP VSG Bul. Kralja Aleksandra I br 92 34310 Topola. Ispravnost podataka unetih u Dokumenta za povraćaj robe, garantujete svojim potpisom, tj. pečatom.

Podaci o firmi

Možete nas kontaktirati radnim danima od 08:00 do 17:00 .

online@agrotopvsg.rs

Više detalja možete naći ovde.