Aktivni ugalj - miris
Posetite stranice: Apoteka; Voćarstvo; Vinogradarstvo; Povrtarstvo; Ratarstvo
Primena:
Koristi se za uklanjanje nepoželjnih mirisa kod vina, voćnih kaša, šire …
Aktivni ugalj se dodaje u 10 puta više tečnosti od njegove zapremine pa se dobro razmutiti u ostatku tečnosti koja se tretira ili se umeša direktno u tečnost. Tom prilikom se mora snažno mešati 10 do 20 minuta, potom ostavi da odstoji 1 sat pa ponovo dobro promešati.
Posle dva-tri sata se pretoči uz filtriranje.
Za vina koja imaju nepoželjan miris, dodaje se 30 – 50 (maksimalno 100) g/hl, za alkoholna pića 30-50 g/hl, u nekim slucajevima od 300 do 500 g/hl (miris na buđ). Maksimalna dozvoljena doza u vinarstvu je 100 g/hl.
Sve za vino i rakiju sto vam je potrebno mozete pogledati OVDE
aktivni ugalj miris.gran500g
Grupa proizvoda
Opis
Jedinica mere
kom
Šifra
3798
Cena sa PDV-om
900,00 rsd
TRAŽENOG ARTIKLA TRENUTNO NEMA NA STANJU ILI SE VIŠE NE PROIZVODI. ZA ZAMENU PREPARATOM SA ISTIM ILI SLIČNIM DELOVANJEM POZOVITE NA BROJ: 069/506-99-70
Popust
Popust za registrovane korisnike
Ostvarite popust online kupovinom preko našeg sajta.
Za ukupan iznos računa:
- do 5000 rsd nema popust
- od 5000 - 30000 rsd popust je 2,5 %
- preko 30000 popust je 5 %
Za porudžbine preko telefona važe isti uslovi kao za online korisnike.
Detaljne uslove kupovine možete naći ovde.