Quickgel - upustvo
QUICKGEL
Sredstvo za bistrenje vina
Sve za vino i rakiju sto vam je potrebno mozete pogledati OVDE
Sinergijski učinak njegovih komponenti (bentonita, prehrambenog želatina koji je svinjskog porekla i malo albumina) pomaže i osigurava da vino ili šira budu bistri čak i ako ima visok stepen zamućenosti.
Quickgel AF formira vrlo kompaktne flokule daje bistrinu širi ili vinu u vrlo kratkom periodu i olakšavajući te filtriranje. Sediment koji stvara na dnu tanka će biti vrlo kompaktan što je odlika brzog i kvalitetnog taloženja. Filtracija se može izvesti nakon 48 sati i prethodno bez problema napraviti pretok.
NAČIN PRIMENE
Rastvoriti Quickgel u 10 delova hladne vode i ostaviti da se rehidratira 20-30 minuta. Dodati u tank i kako bi se sve dobro homogenizovalo, dobro provrteti pumpom.
SASTAV
Aktivirani bentonit, želatin i albumin
DOZIRANJE
50-150 g/hl
SKLADIŠTENJE
Čuvati u tamnom, suvom i hladnom prostoru do 4 godine
PAKOVANJE
Vreće: 1 kg i 25 kg
POSETITE STRANICE: Apoteka; Voćarstvo; Vinogradarstvo; Povrtarstvo; Ratarstvo