Poljoprivredna apoteka online po vašoj meri

Prime Best 2

Prime Best 2

SASTAV  Prime Best 2

PRIME BEST 2 je organski preparat najnovije generacije i nešto potpuno novo na našem tržištu. Ovaj preparat sadrži organski nosač biljnog porekla koji pokazuje povećano propratno insekticidno dejstvo na biljne vaši, a pre svega na belu leptirastu vaš (Trialeurodes  vaporariorum). Pored toga, ostvaruje odlične rezultate u borbi protiv kruškine buve (Psylla pyri), crvenog voćnog pauka (Panonychus ulmi) itd.

PRIME BEST 2 je tečno organsko đubrivo za folijarnu primenu, a u svom sastavu ima hladno ceđeno ulje ekstrahovano iz kore posebne vrste gorke pomorandže, uz dodatak mikroelemenata kao što je bor.

Zbog svog jedinstvenog sastava, preparat ima izraženo propratno insekticidno dejstvo na sve vrste biljnih vašiju, gde je akcenat bačen na belu leptirastu vaš.

 

PRIMENA I KOLIČINE

PRIME BEST 2 se primenjuje u količini od 300 - 350ml u 100 litara vode, prskanjem preko lišća u različitim biljnim kulturama, posebno u voćarskim i povrtarskim kulturama koje zahtevaju više bora u pojedinim fenofazama rasta.

Preporučuje se tretman u hladnijem delu dana i u večernjim časovima kada je i najveća efikasnost primene ovog proizvoda, upravo iz razloga što je tada najveća prisutnost bele leptiraste vaši. Potrebno je dobro okupati biljke većom količinom vode i rastvorenog preparata. Aktivna materija Limonen (alkaloid) je vrlo agresivna na belu leptirastu vaš, tako da svega PET sekundi posle kontakta sa odraslom jedinkom ili nimfom dovodi do njene smrti!

PRIME BEST 2 deluje kontaktno na nimfe i odrasle jedinke pritom prekidajući kompletan ciklus razvoja. Najbolji rezultati se postižu kombinacijom preporučene doze primene preparata PRIME BEST 2 i nekog od insekticida sa izraženim ovicidnim dejstvom. Jedino na taj način možete biti potpuno sigurni u pun efekat odrađenog tretmana. U slučaju jakog napada, tretman možete ponoviti posle 5 dana.

Kompletnu ponudu djubriva firme Hoya VS mozete videti OVDE...

Prime best 2a 1lit

Opis

Jedinica mere

kom

Šifra

4991

Cena sa PDV-om

2.685,00 rsd

* Troškovi dostave nisu uračunati u cenu

Prime best 2a 250ml

Opis

Jedinica mere

kom

Šifra

5525

Cena sa PDV-om

790,00 rsd

* Troškovi dostave nisu uračunati u cenu

Popust