loading-img

Kaiso WG

Nesistemični insekticid sa kontaktnim i digestivnim delovanjem

Aktivna materija: lambda chalotrin 50 g/kg
Formulacija: vododisperzibilne granule (WG)

NAPOMENA: (Ova napomena je nezvaničnog karaktera)

Kaiso WG je preparat koji ima istu aktivnu materiju, vecu količinu aktivne materije i drugaciju  formulaciju kao preparat Grom, Lambda... On (Kaiso WG) može da uradi isti posao kao pomenuti preparati.

Uporedite cene klikom na preparat označen crvenom bojom.

Primena:

Kaiso WG se koristi za uništavanje zelene jabukine vaši (Aphis pomi) u zasadu jabuke, žitne pijavice (Lema melanopus) u usevu pšenice, kao i mnogih drugih insekata, koji se hrane grickanjem (larve, gusenice i pagusenice) i sisanjem (lisne vaši).

Količina primene: 150 – 200 g/ha

Tretiranje se izvodi na početku formiranja kolonija lisnih vaši i u vreme prisustva mladih larvenih uzrasta (na osnovu procene ekonomskog praga štetnosti). Preparat se primenjuje uz utrošak vode 200-400 l/ha za pšenicu, i 600‑1000 l/ha za jabuku.

Kaiso WG deluje kontaktno i digestivno, poseduje "knockdown efekat", odnosno ima vrlo brzo inicijalno delovanje. Najbolje ga je primeniti u jutarnjim ili popodnevnim satima kada je temperatura niža, a isparavnje sredstva manje. Posebno je efikasan za suzbijanje žitne pijavice (Lema) u pšenici, tretiranjem u toku masovnog piljenja larvi u količini 150 g/ha. Može da se meša sa herbicidima ili fungicidima koji se u to vreme koriste u pšenici.

Karenca: Jabuka – 14 dana, pšenica – 35 dana

 

Popust

Popusti za registrovane korisnike

Ostvarite popust online kupovinom preko našeg sajta.

Za ukupan iznos računa:

  • do 5000 rsd nema popust
  • od 5000 - 30000 rsd popust je 2,5 %
  • preko 30000 popust je 5 %

Za porudžbine preko telefona vaze isti uslovi kao za online korisnike

Detaljne uslove kupovine možete naći ovde...