loading-img

CLOSER 120 SC

CLOSER 120 SC

Reč je o insekticidu - aficidu koji se primenjuje u zasadima jabuke upravo u cilju suzbijanja svih tipova vaši. Closer u sebi sadrži potpuno novu aktivnu materiju ISOCLAST ACTIVE.Kao što je pomenuto vaši imaju veoma izraženu sposobnost ka razvijanju rezistencije i upravo je važno da se pojavila „sveža“ aktivna materija u rotaciji mehanizama delovanja, što insekticid Closer čini sjajnim partnerom u antirezistentnoj strategiji.

Delovanje

Closer je insekticid koji ima izraženu sistemičnost, brzo se kreće kroz tkivo biljke, tako da ga odlikuje fantastično digestivno delovanje, pored kojeg ima i odlično kontaktno delovanje. Kada insekt dođe u kontakt sa insekticidom Closer, bilo konaktno ili sisanjem biljnih sokova veoma brzo, tačnije nakon samo par sati dolazi do paralize insekta i prestanka ishrane i na kraju do uginuća insekta.

 

Insekticid Closer ima minimalan uticaj na korisne organizme, a nakon sušenja depozita je bezopasan po pčele. Ove karakteristike ga svakako čine veoma poželjnim u strategiji integralne zaštite jabuke, koja je iz godine u godinu sve više primenjuje.

Primena

Preporuka za primenu insekticida Closer je fenološka faza precvetavanja jabuke. Upravo u ovoj fazi razvoja jabuke dolazi do naglog porasta mladara jabuke, koje predstavlja mlado lisno tkivo i na koje se masovno naseljavaju lisne vaši. Takođe, u ovom periodu dolazi do migracije krvave vaši na gornje spratove (grane) jabuke. Tako da primenom insekticida Closer u ovoj fazi razvoja jabuke proizvođači mogu da se izbore sa svim tipovima vaši koje se javljaju. Insekticid Closer se primenjuje u količini 0,2 l/ha.

Popust

Popusti za registrovane korisnike

Ostvarite popust online kupovinom preko našeg sajta.

Za ukupan iznos računa:

  • do 5000 rsd nema popust
  • od 5000 - 30000 rsd popust je 2,5 %
  • preko 30000 popust je 5 %

Za porudžbine preko telefona vaze isti uslovi kao za online korisnike

Detaljne uslove kupovine možete naći ovde...