loading-img

Algo pan

Naziv:  ALGO PAN

Klasa: Tečni biostimilator

Sastav: organski azot (N) 0.22%; organski ugljenik (C) 3%

Formulacija: Tečni biostimulator na bazi morske alge ( Ascophyillum nodosum), braon boje

Negativna delovanja preparata : Ne postoji negativno delovanje na gajene biljke, ljude, toplokrvne životinje i vodene biljke

Kompatibilnost: Meša se sa svim pesticidima, đubrivima i mikrobiološkim preparatima

Karenca, kao i radna karenca ne postoji.

PREDNOSTI UPOTREBE ALGO FAGUS

Algo pan je organski biostimulator na bazi morske alge koji aktivira bihemiske i fiziološke procese u biljci i podstiče biljku da maksimalno koristi hranjive resurse. Povećanje lisne mase pozitivno deluje na veličinu bobice, količinu šećera i ukupnog ekstrakta u grožđu i ostalom bobičastom voću.
Značaj biostimulatora kod dolazi najviše do izražaja u kritičnim situacijama. Biostimulatori su izrazito bitni i efikasni u zasadima koji su pretrpeli određeni oblik stresa poput stresa od suše, niskih temperatura (mraza) ili grada.
Biostimulatori će u takvim situacijama pomoći da se u što kraćem roku oporavi od stresa ubrzavajući fiziološke procese u samoj biljci. Konstantna upotreba pomaže u izgradnji i podršci prirodnom imunom sistemu same biljke.

VREME I DOZA APLIKACIJE:

Folijarno:
Nakon pojave prvih listova(početak vegetacije), na početku cvetanja, u toku porasta bobica do zatvaranja grozdova, i kada plodovi počinju da menjaju boju. 1l/ 400 l vode.

Fertigacija: 1l/ 800 l vode.
Kod sadnog materijala potopiti sadnice u rastvor (250ml na 100l vode), i nakon sadnje zaliti svaku biljku istim rastvorom.

 

Popust

Popusti za registrovane korisnike

Ostvarite popust online kupovinom preko našeg sajta.

Za ukupan iznos računa:

  • do 5000 rsd nema popust
  • od 5000 - 30000 rsd popust je 2,5 %
  • preko 30000 popust je 5 %

Porudžbine preko telefona nemaju popust

Detaljne uslove kupovine možete naći ovde...